RUNO HOTELLI

Vanhan Porvoon ytimessä sijaitseva boutique hotelli Runo on edustettuna “Design Hotels 2021” -julkaisussa.Toteutimme yhdessä hotellin johdon kanssa teemanmukaiset Karjalan henkeä hehkuvat kuvat, jotka ovat nyt nähtävillä kirjaan painettuna sadoissa hotelleissa ympäri maailmassa.


SCANDIC HOTELS COCKTAILBAARIT

Tärkeimmät Scandic-ketjujen hotellien yhteydestä löytää persoonallisen cocktailbaarin. FPC Oy on toteuttanut suurimman osan Marski ja Monkey Rooftop-baarien sosiaalisen median stillkuvista (Marski ja Monkey Rooftop 2021 ja Marski 2022) Värikkäällä ja raikkaalla ulosannilla erotutaan muusta hotellimaailmasta, ja tehdään tehokasta viestintää baarien oman identiteetin avulla. Värikkään, raikkaan ja muusta hotellimaailmasta erottuvan still-valokuvauksen avulla on voitu tehdä onnistuvaa sosiaalisen median viestintää.


RAVINTOLA BRASA

Brasa on keväällä 2022 avautuva, Suomen ensimmäinen pääosin avotulella ruokaa valmistava ravintola. Olemme olleet alusta asti mukana ja toteuttamassa markkinointia monessa eri kontaktipisteessä. Alusta asti mukana työskentely on mahdollistanut menujen graafinen ilmeen (baari sekä ruoka), valokuvauksen, Instagram-sisältöjen (kuvaus ja copywrite) yhteensovittamisen.


THE BROS BURGER

The Bro’s Burger on ilahduttanut hiiligrillillä varustetulla rekallaan pääkaupunkiseudun burgereiden ystäviä keväästä 2021. Five Points Crew on matkustanut veljesten mukana alusta asti rakentaen “broussien” sosiaalisen median kanavat, ulkoisen viestinnän, markkinointimateriaalit sekä tuottanut valo- ja videokuvaa eri alustoille. The Bro’s Burger keräsi Five Pointsin markkinointityön avulla vankan fanikunnan jo ensimmäisen vuoden aikana myös Helsingin ulkopuolella.