AIKAISEMPIA TÖITÄ / PROOF

VALOKUVAUS & SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

RAVINTOLA BRASA

WORK Ravintolan kokonaisvaltainen brändi-ilmeen luonti, sosiaalisen median hallinta ja muu viestintä on toteutettu yhdessä ravintolan kanssa, kevään 2022 avaamisesta lähtien. Viestinnän laatu on syntynyt arkisesta aktiivisuudesta, aitoudesta sekä ripauksesta tunnelmaa.

Olemme auttaneet jakamaan Brasan ilosanomaa avotulella ruoan valmistamisesta, paljon henkilötarinoita ihmisistä ravintolan takana sekä muissa sisältöratkaisuissa. Tuotannot on tehty itsenäisesti kuvauksesta julkaisuun asti, vapauttaen aikaa ydinliiketoimintaan.

VALOKUVAUS & BRÄNDIVAATETUS

DONIER GASTRONOMIE

WORK Toteutimme Donier Gastronomien kanssa brändipaitojen designin suunnittelun, materiaalin valokuvaamisen sekä paitojen painatuttamisen. Kuvattua materiaalia pystyttiin myös hyödyntämään päivittäistavarakaupassa jälleenmyyntipakkauksissa.

Kuvaustuotannossa korostettiin lihaa leikkaavien ammattitaitoa tuomalla esiin ainutlaatuiset työasut sekä kotimaisen raaka-aineen korkea laatu, näyttämällä kauniisti marmoroidun lihan.

GRAAFINEN SUUNNITTELU, SISÄLLÖNTUOTANTO

SALUTORGET

WORK  Olemme olleet mukana päivittämässä klassikkoravintola Salutorgetin visuaalista ilmettä nykypäivään, niin verkossa kuin fyysisilla pinnoilla.

Loimme eri kontaktipisteille (ulkoständit, juoma- ja ruokalistat) uuden ilmeen yhdessä henkilökunnan kanssa. Vanhentuneita ruoka- ja juomalistoja kertyy ja päivitetään helposti ilman ajatusta. Tällöin menetetään helposti myyntiä kun mikään ei erotu selkeästi listalta. Lopputuloksena ravintolalla on brändinmukaiset ja tasalaatuiset ruoka- ja juomalista, joiden päivitys onnistuu talon sisällä.

Ravintolan sosiaalisen median hallinta ja valo- sekä videokuvaus ollut hallinnassamme syksystä 2022 alkaen. Yhdessä ravintolatiimin kanssa olemme luoneet lämmintä ja puhuttelevaa sisältöä toivottuihin kanaviin.

paita.club

lanseerausviestinnän stilltuotanto

 WORK Suunnittelimme ja toteutimme kuva-ja videosarjan aitoja, kesäisiä hetkiä Helsingin rannoilta ja ravintoloista, käytettäväksi paita.club-vaatebrändin lanseerausviestinnässä. 

Yhden tuotantopäivän aikana syntyi online-katalogi, sosiaalisessa mediassa suoraan hyödynnettävää materiaalia sekä kevyt määrä videomateriaalia brändin käyttöön. Kuvauksen teemoiksi päätettiin lifestyle, vapaa-aika, urbaanius sekä kaupunkiluonto. 

Miljöön valinnassa luotimme rakennettiuun ympäristöön ja helsinkiläiseen luontoon. Malleiksi valikoitui vaatebrändin ystäviä, jotta saisimme luonnollisesti tuotua esiin ensimmäisten palvelunkäyttäjien tyyliä ja elämäntapaa.

basbas studio

stilltuotanto ravintola-avauksen yhteydessä

WORK Kuvasimme yhden serviisin aikana kuvamateriaalia käytettäväksi ravintolan viestinnässä. BasBas Studio on ravintolaperheen kolmas osa, joka avattiin syksyllä 2023. Kuvattua materiaalia voitiin hyödyntää online-sivujen pohjana, sosiaalisessa mediassa sekä jaettuna medialle.

Materiaalin editointi ja retouch tehtiin korostaen ravintolatilan tyyliä ja tilassa olevaa värimaailmaa. Erityisesti lämpimät sävyt kuten okra, kulta korostuvat kuvissa, välittäen tunnelmaa. Valokuvaus tehtiin henkilökunnan työskennellessä ilman ohjausta, joten tilanteet ovat aitoja.