PALVELUT / OUR SERVICES

Brand imagery

VALOKUVAUSTUOTANNOT

Puhutteleva kuvamateriaali tuotteesi tukena helpottaa asiakkaan ostopäätöstä ja jättää yrityksestä positiivisen muistijäljen. Brändinrakennus on helpompaa johdonmukaisella ja tasalaatuisella kuvamateriaalilla. Ravintolat ovat asiakkaille mitä parhainta viihdettä, asiakkaasi haluavat nähdä ja kuulla sinusta lisää.

Meiltä saat aina viihdyttävää kuvamateriaalia käyttövalmiina valitsemasi median vaatimassa formaatissa. Tuotannot tehdään toiveidesi pohjalta tai suunnittelemme koko paketin alusta loppuun itsenäisesti. Kunhan voimme auttaa sinua keskittymään omaan liiketoimintaasi.

Brand film

videotuotannot

Filmi toimii parhaiten tarinankertojana, kunhan vain alusta on valittu oikein. Kanssamme onnistuu Instagram-tuotannot (resepti- ja mainosvideot), verkkosivujen landing-page videot sekä laajemmin brändiäsi esittelevät yritysvideot.

Videomateriaali puree tiettyyn yleisöön tehokkaasti ja monipuolistaa tapaasi kertoa itsestäsi. Yhden tuotantopäivän aikana voidaan luoda materiaalia useille alustoille: Google, Linkedin, Meta, Tiktok ja muut.

Brand look

graafinen suunnittelu ja design

Oikein suunnitelluilla fyysisillä elementeillä ohjataan ostamista ja tehdään ensivaikutelma vieraaseen. Joskus simppelikin listaus olennaisen, mutta huolellisilla materiaali- ja designvalinnoilla annetaan luotettava ensivaikutelma vieraalle.

Teemme kanssasi myyntiprosessia tukevat menut, cocktail-listat ja muut myynnin fyysiset apuvälineet. Olemme apuna typografian sekä lopullisten painotuotteiden rakentamisen kanssa.

Brändikielellä tehdyllä materiaalilla erotutaan massasta ja annetaan ensimakua muunkin tekemisen laatuun.

commnunications &

social media management

Onnistunut some syntyy arkisesta aktiivisuudesta, aitoudesta sekä ripauksesta tunnelmaa. Me autamme sinua tarinankerronnassa ja sisältöratkaisuissa.

Teemme tuotannot itse kuvauksesta julkaisuun asti, joten säästämme aikaa ja rahaa sinun eduksi. Hallinnoimme sosiaalisen median tilejä itsenäisesti tai sinun kanssasi.

FIVE POINTS CREW OY. FIRM WITH A COLLECTIVE-LIKE MENTALITY. OFFERING WIDE RANGE OF VISUAL AND STRATEGIC SERVICES – what ever REStaurant industrY needs. based in PUNAVUORI, Merikortteli.

ADDRESS PERÄMIEHENKATU 12E  COMPANY # 2682061-3