SERVICES

Brand imagery

VALOKUVAUS

Puhutteleva kuvamateriaali tuotteesi tukena helpottaa asiakkaan ostopäätöstä ja jättää yrityksestä positiivisen muistijäljen. Brändinrakennus alkaa johdonmukaisesta ja tasalaatuisesta kuvamateriaalista.

Meiltä saat aina lopputuotteen käyttövalmiina valitsemasi median vaatimassa formaatissa. Tuotannot tehdään toiveidesi pohjalta tai suunnittelemme koko paketin alusta loppuun itsenäisesti. Kunhan voimme auttaa sinua keskittymään omaan liiketoimintaasi.

Brand film

VIDEOTUOTANNOT

Filmi toimii parhaiten tarinankertojana, kunhan vain alusta on valittu oikein. Kanssamme onnistuu Instagram-tuotannot (resepti- ja mainosvideot), verkkosivujen landing-page videot sekä laajemmin brändiäsi esittelevät yritysvideot.

Olemme toteuttaneet sosiaalisen median videosarjoja ja muita yritysvideotuotantoja.

Brand look

GRAAFINEN SUUNNITTELU & MENUDESIGN

Oikein suunnitelluilla fyysisillä elementeillä ohjataan ostamista ja tehdään ensivaikutelma vieraaseen. Joskus simppelikin listaus kertoo olennaisen, mutta huolellisilla materiaali- ja designvalinnoilla annetaan luotettava ensivaikutelma vieraalle.

Teemme kanssasi myyntiprosessia tukevat menut, cocktail-listat ja muut myynnin fyysiset apuvälineet. Olemme apuna typografian sekä lopullisten painotuotteiden rakentamisen kanssa.

Communication

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Onnistunut some syntyy arkisesta aktiivisuudesta, aitoudesta sekä ripauksesta tunnelmaa. Me autamme sinua tarinankerronnassa ja sisältöratkaisuissa.

Teemme tuotannot itse kuvauksesta julkaisuun asti, joten säästämme aikaa ja rahaa sinun eduksi. Hallinnoimme sosiaalisen median tilejä itsenäisesti tai sinun kanssasi.

Perämiehenkatu 12, Helsinki

contact@fivepoints.fi