Services

VISUAALISET TUOTANNOT

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja video enemmän kuin tuhat kuvaa. Puhutteleva kuvamateriaali tuotteesi tukena paitsi helpottaa asiakkaan ostopäätöstä, jättää se sinusta ja yrityksestäsi avullamme positiivisen muistijäljen. Myös brändinrakennus alkaa johdonmukaisesta ja tasalaatuisesta kuvamateriaalista.

Meiltä saat aina lopputuotteen käyttövalmiina valitsemasi viesintäkanavan vaatimassa formaatissa. Rakennamme tuotannon toiveidesi pohjalta tai suunnittelemme koko paketin alusta loppuun arkeasi helpottaen. Mikä vain helpottaa sinun elämää parhaiten.

GRAAFINEN SUUNNITTELU JA MYYNTIPROSESSIEN KEHITTÄMINEN

Oikein suunnitelluilla menuilla ohjataan ostamista ja tehdään ensivaikultelma vieraaseen. Teemme kanssasi myyntiprosessia tukevat menut, cocktaillistat ja muut myynnin fyysiset apuvälineet.

Cocktaillistat

Onko ravintolasi tai hotellibaarisi uusimassa juomalistaa, vai tarvitsetko mahdollisesti henkilökunnan sparrausta baarityöhön?

Taustaltamme löytyy yhteensä noin 20 vuotta kokemusta ravintola- ja baarityöstä, mitä tuomme mielellämme esiin kaikessa tekemisessämme. Palo rakasta lajia kohtaan ei sammu hetkessä. Huomioimme ravintolakonseptisi ytimen juomatuotekonsultaatioissa ja halutessasi koulutamme henkilökuntasi valmistamaan, sekä  myymään ja jatkokehittämään yhdessä suunniteltua juomatuotetta.